Longines

Conquest
V.H.P. GMT

Om produktet

Longines Conquest V.H.P gir deg muligheten til å kunne følge timer, minutter og sekunder med en nøyaktighet på +/- 5 sekunder i året. Dette oppnås ved et svært presist urverk, samt dens beskyttelse mot magnetisme som vil rette inn eventuelle påvirkninger med en gang. Sentralt ved denne klokkens nøyaktighet er også GPD funksjonen (gear position detection) som vil resynkronisere viserne ved eventuelle avvik. Urverket er utviklet og produsert av ETA, eksklusivt for Longines.

Denne modellen som er en GMT-modell har Longines sitt «flash setting» system som gjør at du kan bruke blitzen på din smarttelefon til å stille klokken til ønsket tidssone. Denne modellen i stål har sort tallskive og måler 41 mm.

13.390 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Ref.nr

L37184566

Conquest-serien utrykker Longines sportslige eleganse. Den rene og estetiske bezelen, det tidløse designet og dens tekniske funksjoner gjør at disse urene viser både ytelse og eleganse. Urene omfatter tekniske egenskaper som tilfredsstiller kravene til de mest krevende idrettsmenn og -kvinner. Både nøktern og sofistikert, er disse modellene garantert å fange øyet på de mest fasjonable sammenkomster, samt fra tribunene på prestisjefylte hesteveddeløp.

gå til Conquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter