Longines

HydroConquest
Chronograph

Om produktet

Denne kronografen i stål har en kasse som måler 47 mm, sitter på en stållenke og har en sort tallskive med sølvfargede og røde detaljer. Den har ripefritt safirglass, datovisning mellom klokken 4 og 5, er vanntett til 300 m og har et quartz urverk. Urverket er calibre 440 med 1/100 tidtaking.

12.490 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

47

Materiale

Stål

Urverk

Quartz

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

L38434566

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines