Om produktet

Denne modellen har en stålkasse som måler 40 mm og leveres på en brun skinnrem med foldespenne. Tallskiven er sølvfarget og uret har et ripefritt safirglass, datovisning klokken 3, er vanntett til 30 m og har et automatisk urverk.

20.090 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Diameter

40

Ref.nr

L27934783

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

gå til Longines

Med sine lange og særpregede tradisjoner, har Longines fra starten av bygget sitt verdensomspennende rykte. På bakgrunn av suksessen til deres Master Collection siden lanseringen i 2005 har nå lagt til en rekke nye modeller i rosa og gult gull, med sorte tallskiver og nye størrelser, som allerede har forårsaket en sensasjon på markedet. Det nye designet har nådd verdensmarkedet nettopp fordi forbrukerne signaliserer deres klare preferanser for produkter som ikke bare tilbyr ekte verdi, men umiskjennelig karakter også.

Gå til Master Collection

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter