Omega

DeVille
Tresor

Om produktet


Denne modellen har en kasse i 40 mm rustfritt stål, som er presentert på en mørke blå lærreim. Den kupplede og blå skiven har datovindu klokka 6, i tillegg til hender og indekser i 18 K hvitt gull.
På innsiden er denne De Ville Trésor finner man OMEGA’s Co-Axial Master Chronometer Caliber 8910 og er et urverk som er sertifisert i bransjens høyeste standard for presisjon, kronometrisk ytelse og magnetisk motstand.
90.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O43513402103001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter