Om produktet

Omega Speedmaster Racing Master Chronometer er tydelig inspirert av fortiden. Ta en titt på tallskiven; den karakteristiske “minute track” stilen er tilbake sammen med andre unike og raffinerte detaljer.

Denne modellen har en grå tallskive, ripefritt safirglass, datovisning og sekundviser i tillegg til stoppeklokke-funksjonen. Bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 44,25 mm stålkasse på en skinnrem. Urverket er OMEGA Co-Axial Master Chronometer 9900, med en gangreserve på ca. 60 timer.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

123.400 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Diameter

44,25

Ref.nr

O32923445106001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter