Panerai

Luminor
Marina 3 Days Automatic

Om produktet

PAM01312

Denne Luminor Marina 3 Days Automatic Acciaio modellen måler 44 mm og kommer i børstet og polert stål. Urverket er Panerais eget P.9010 verk som har en 3-dagers power reserve. Den sorte tallskiven med arabiske tall og timemarkører har en datovisning og liten sekundviser klokken 9. Uret er vanntett til 300 m, har ripefritt safirglass og leveres på en sort alligatorrem. Det medfølger en ekstra rem, samt verktøy til å bytte dette.

 

 

72.000 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Skivefarge

Sort

Diameter

44

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

PAM01312

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Essensen av Panerai – Luminor tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig all karakteristikken som over de siste årene har gjort denne klokken til et ikon.

gå til Luminor

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai