TAG Heuer


Aqauracer Professional

Om produktet

Nyhet 2023!

Begi deg ut på eventyr med denne allsidige verktøyklokken, designet for det tøffeste terrenget. Laget av kraftig stål og utstyrt med solargraph-urverket, er denne eventyrklare klokken den perfekte allierte.

Med forskjellige kontraster av blått, fra dyp mørk- til isklar blå, er denne urskiven lett å lese både dag og natt. Urkassen måler 40 mm og har en matchende tredelt lenke med «extensionlink» for maksimal komfort.

 

28.900 kr

Diameter

40

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Skivefarge

Blå

Urverk

Quartz

Vanntetthet

20 bar/200 m

Ref.nr

WBP1113.BA0000

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter