Tag Heuer

Carrera
Calibre 5 Automatic

Om produktet

Drevet av det super nøyaktige Calibre 5 urverket, og utstyrt med en safirglass i kassens baklokk, er denne automatiske Carrera-modellen en du kan stole på. Den 39 mm store urkassen i polert stål og bezelen gjør at dette slanke Carrera uret skiller seg ut. Carreras stil og eleganse er uslåelig. Videre har denne modellen en sort tallskive, ripefritt safirglass, datovisning klokken 3 og leveres på en stållenke.

26.990 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

39

Ref.nr

WAR211A.BA0782

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana”, et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter