Tag Heuer

Formula 1
Chronograph Indy 500

Om produktet

Denne raske klokken fra Tag Heuer er et samarbeid med det anerkjente og ekstreme motor-racet “Indy 500”. Klokken måler 43mm i rustfritt stål, vanntett til 200 m og leveres på en sportslig stållenke. Klokken viser timer, dato, minutter, sekunder og har stoppeklokkefunksjon.

15.990 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

43

Ref.nr

CAZ101V.BA0842

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Tag Heuer Formula 1 – et casual sportsur inspirert av Formula 1. Den avanserte teknologien er inspirert av den ekstreme ytelsen til MCLAREN Formula 1-team. TAG Heuer Formula 1 er brukt av mesterne som deler TAG Heuers driv for ekstrem dyktighet.

gå til Formula 1

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer