Tag Heuer

Monaco
Calibre 11 Gulf Special Edition

Om produktet

Denne spesialutgaven av Monaco-modellen er laget i de berømte racing fargene og med logoen til Gulf Oil International som sponset Steve McQueen i filmen “Le Mans”. Selve urkassen er laget i stål og måler 39 mm, og med kronen på venstre side. Urverket i denne modellen er det automatisk calibre 11, med en gangreserve på ca. 40 timer. Modellen er også vanntett til 100m og  leveres på en blå kalveskinnsrem med oransje detaljer.

59.990 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

39

Ref.nr

CAW211R.FC6401

Tag Heuer Monaco – det legendariske og tidløse uret brukt av Steve McQueen. I 1969 overrasket Tag Heuer en hel bransje da de utviklet den første firkantede og vannavstøtende urkassen. Drevet av det berømte Chronomatic Calibre 11, var Monaco også verden første firkantede automatiske kronograf. Den var bare ett år gammel da Steve McQueen valgte å bruke den i Le Mans, den berømte filmen, og på håndleddet til denne store stjernen ble den raskt et ikon. Mange tiår senere er Monaco-serien en eksepsjonell kolleksjon og et symbol på dristighet og fortreffelighet.

gå til Monaco

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter