Tudor

Black Bay
Black Bay Ceramic

Om produktet

Nyhet 2021

Tudor Black Bay uttrykker høydepunktet for denne kreative tilnærmingen, siden inspirasjonen ikke kun er forankret i denne historiske modellen, men like mye i Tudors lange historie med dykkerklokker som går 60 år tilbake i tid. Denne nye modellen er laget i keramikk og urkassen måler 41 mm. Uret har en sort tallskive og bezel i sort PVD med bezelinsert i sort keramikk. Urverket er Tudor Manufacture Calibre MT5602-1U som har en gangreserve på ca. 70 timer. Modellen leveres på en gummiert skinnrem med foldespenne i sort PVD-behandlet stål. Uret er vanntett til 200m.

Dersom denne modellen ikke er på lager så har vi per i dag antatt leveringstid på ca. 1-3 mnd. fra bestilling.

51.100 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

79210CNU-0001

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter