Bell & Ross

Aviation
BR S Diamond Eagle

Om produktet

Denne modellen er en del av BR S-kolleksjonen, der Bell & Ross har produsert en mindre, tynnere og mer elegant versjon av sin ikoniske BR 01. Stålkassen måler 39 mm og har en perfekt, slim profil. Uret har en spennende og elegant tallskive i blått, med syv diamanter som danner Aquila konstellasjonen. Urverket er quartz og leveres på en skinnrem.

23.800 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

39

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

BRS-EA-ST/SCR

Aviation-kolleksjonen har på kort tid utviklet flere ikoniske modeller. I sin søken etter det ideelle bruksuret og bevæpnet med sin erfaring innen luftfart og det militære har ingeniører, urmakere, designere og profesjonelle brukere kombinert sine ferdigheter, og sammen har de laget fire instrumenter som er utfyllende både i størrelse og funksjon: BR-X1, BR 01, BR 03 og BR S.

gå til Aviation

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Deres unike ur har hentet inspirasjon til design og detaljer fra flyindustrien og er tydelig inspirert av panelet i cockpiten, mens den spektakulære Vintage-kolleksjonen har i tillegg et retrodesign som viser detaljer fra en svunnen tid.

Gå til Bell & Ross

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter