Blancpain

Women
Ultra Slim

Om produktet

Denne damemodellen er en ultra-slim variant med en urkasse i 18 karat rosa gull som måler 29.2 mm. Bezelen og den hvite tallskiven er besatt med diamanter, med en samlet karat på 0,60. Uret leveres på en alligatorrem. Urverket er et selvtrekkende, mekanisk verk, calibre 913. Gangreserven på dette uret er 40 timer.

 

176.700 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Krem

Diameter

29,2

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

6104-2987-55A

Siden 1735 har Blancpain bidratt til utviklingen innen mekaniske ur, samtidig som de har klart å bevare de tradisjonelle ferdighetene som grunnleggeren deres, Jehan-Jacques Blancpain, hadde. I 1735 grunnla han Blancpain ved å åpne sitt første verksted i øverste etasje i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura). Urprodusenten er tro mot sine verdier og inngår stadig spennende samarbeid med partnere som deler deres lidenskap for excellence. Enten om det er motorsport, på det åpne hav, gastronomi eller livsstil, så er Blancpain svært stolte av sine partnere. På denne måten kan de søke nye utfordringer og videre utvikle sin kreativitet og autentisitet.

gå til Blancpain

Siden 1930 har Blancpain spilt en stor rolle innen dameur ved at de introduserte det første selvtrekkende armbåndsuret for kvinner. Siden da har de vært innovative ved å utstyre feminine modeller med horologiske komplikasjoner som tidligere kun var til herreur. Denne kolleksjonen er spesielt utformet for å imøtekomme de ønskene og forventningene som den moderne kvinne har, og er den perfekte balansen av eleganse og horologisk kompleksitet.

Gå til Women

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter