Breguet

Classique
Classique Lady

Om produktet

Denne damemodellen fra Classique-kolleksjonen er i 18 karat gult gull og måler 30 mm. Uret har en håndgravert tallskive i hvit perlemor, og de karakteristiske blå viserne og romertall. Urverket er et selvtrekkende automatisk verk, calibre 537/1, med en gangreserve på 40 timer. Det er safirglass i baklokket og uret leveres på en brun skinnrem.

152.500 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Mekanisk

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Perlemor

Diameter

30

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

G8067BA52964

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter