Breguet

Classique
Classique Lady

Om produktet

Denne damemodellen fra Classique-kolleksjonen er i 18 karat rosa gull og måler 30 mm. Bezelen og ørene på denne modellen er besatt med 66 diamanter (tot. ca. 1.04 cts). Uret har en tallskive i emalje med de karakteristiske blå viserne. Urverket er et selvtrekkende automatisk verk, calibre 537L, med en gangreserve på ca. 45 timer. Det er safirglass i baklokket og uret leveres på en hvit skinnrem.

 

318.300 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Emalje

Diameter

30

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

G9088BR29964DD0D

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Classique-kolleksjonen bygger på idealer slik som presisjon, renhet og elegante linjer. Om det er extra-thin modeller eller kompliserte ur, er de alle dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet-ur.

Gå til Classique

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter