Breguet

Reine de Naples
Breguet Reine de Naples

Om produktet

Denne lekre damemodellen er i 18 karat hvitt gull og den diamantbesatte urkassen måler 33×24,95 mm. Bezel, ytterkant av tallskive og remfeste er besatt med 139 diamanter. Kronen er også smykket med en diamant. Tallskiven er i hvit perlemor og der finner du også de kjente arabiske Breguet-tallene og de blå viserne. Urverket er et selvtrekkende mekanisk verk, calibre 586, med en gangreserve på 38 timer. Det er safirglass i baklokket og uret leveres på en rosa alligatorrem.

384.300 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Perlemor

Diameter

33

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

G8928BB5P944DD0D

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet sitt verksted i Paris. Hans driv og evne til videreutvikling, oppfinnelser og tekniske finesser gjorde han til en av de beste urmakerne vi kjenner til, selv den dag i dag. Ut fra dørene i 39 Quai de l’Horloge fikk storheter som Napoleon, Marie-Antoinette og andre kongelige sine ur, og Breguet er også i dag kjent for sin innovative evne, og deres tekniske og estetiske ur. Over 200 år etter det hele begynte lever selskapet fortsatt etter den samme kjernen som grunnleggeren deres gjorde.

gå til Breguet

Breguets Reine de Naples-kolleksjon er inspirert av et tidlig armbåndsur som A.-L. Breguet laget til Bonapartes søster Caroline, som var dronningen av Napoli. Her har Breguets urmakere utviklet et symbol for femininitet i et moderne, utsmykket ur.

Gå til Reine de Naples

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter