Bulgari

Lvcea
Bvlgari Automatic

Om produktet

Denne modellen måler 33 mm og er i stål. Tallskiven er mønstret, blå med diamantindekser og en lekker rosa sten og en diamant pryder kronen. Det er datovisning klokken 3 og urverket er et automatisk, selvtrekkende verk.

65.400 kr

Skivefarge

Blå

Diameter

33

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

LU33C3SSD/11-102564

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Lvcea – enlightening time! Lvcea fanger lyset fra de glitrende stenene og oser styrke og sensualitet, denne kolleksjonen av runde ur for damer er like lysende, feminin som den er umiskjennelig. Det moderne designet viser tilbake til soluret og hvordan tiden kom til i Roma. Den sterke lenken, runde urkassen og slanke utforming skaper en harmonisk balanse på håndleddet.

gå til Lvcea

I 2014 kunne Bulgari feire 130 år. Bulgari, et navn som forbindes med italiensk eleganse og dyktighet. 2700 år med romersk historie har gjort at det store merkevarehuset med dristighet har hedret sin rike fortid med moderne design. Deres urkolleksjon viser Bulgaris driv etter nye, kreative løsninger, deres naturlige eleganse og estetiske allsidighet. De er den perfekte uttrykket av italiensk stil – dristig, moderne og raffinert.

Gå til Bvlgari