Longines

Conquest
Longines Conquest Lady

Om produktet

Denne Conquest Lady-modellen i stål har en blå tallskive med diamanter, et ripefritt safirglass og datovisning klokken 3. Modellen måler 29,5 mm, er vanntett til 300 m og har et quartz urverk.

11.790 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

29,5

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

L33764976

Conquest-serien utrykker Longines sportslige eleganse. Den rene og estetiske bezelen, det tidløse designet og dens tekniske funksjoner gjør at disse urene viser både ytelse og eleganse. Urene omfatter tekniske egenskaper som tilfredsstiller kravene til de mest krevende idrettsmenn og -kvinner. Både nøktern og sofistikert, er disse modellene garantert å fange øyet på de mest fasjonable sammenkomster, samt fra tribunene på prestisjefylte hesteveddeløp.

gå til Conquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter