Om produktet

Denne fine modellen har en 26,5 mm stålkasse og kommer med matchende lenke i stål. Tallskiven er sølvfarget med romertall, og uret har datovisning klokken 3, ripefritt safirglass, er vanntett til 30 m og har et quartz urverk.

8.990 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

26,5

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

L81104716

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

gå til Longines

En sølvfarget måne på en vårnatt, en glitrende stjerne når sitt høydepunkt for deretter å forsvinne. Et symbol på tiden som går, tiden vi er i og månen som omgår oss med sine runde og delikate linjer – Longines PrimaLuna er en hyllest til denne sølvstjernen. Dens myke silhuett er fremhevet av tallskivens renhet og lyses opp av et spill av glitrende diamanter. Grasiøs og magisk. Dette er en modell som vil forføre kvinner som setter på pris på moderne og sofistikert eleganse.

Gå til PrimaLuna