Omega

DeVille
Tresor

Om produktet

Nyhet 2018

Omega DeVille Tresor-kolleksjonen kjennetegnes av dens klassiske og slanke urkasse. Denne modellen for damer måler 36 mm og har en urkasse i 18k Sednagull med diamanter elegant plassert på bezel. På kronen sitter det en diamant og selve kronen er polert i «HyCeram» for et virkelig skinnende resultat. Tallskiven på denne modellen er sølvfarget og timemarkører samt visere er i 18k Sednagull. Uret er drevet av et quartz verk og leveres på en grå alligatorrem.

138.300 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Sedna gull

Skivefarge

Sølv

Diameter

36

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O42858366002001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter