Tag Heuer

Carrera
Carrera Lady

Om produktet

Denne modellen fra Carrera-serien har en tallskive i perlemor og diamantindekser. Uret i stål måler 36 mm og blir drevet av et quartzverk. Bezelen på denne modellen er besatt med 54 diamanter. Uret kommer på en hvit gummiert skinnrem og er vanntett til 100m.

40.950 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Perlemor

Diameter

36

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WBG1315.FC6412

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana”, et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter