Tag Heuer

Link
Link Lady

Om produktet

«Der komfort og eleganse kolliderer» – slik beskriver TAG Heuer det nye designet til deres Link-kolleksjon for damer. Denne modellen er i stål og måler 32 mm – perfekt størrelse for damer. Tallskiven er blå, har datovisning kl 3 og diamanter som timemarkører. Uret er drevet av et quartz verk, er vanntett til 100m og har fortsatt sin unike S-formede lenke i stål. En herlig fornyelse av en gammel klassiker.

25.490 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

32

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WBC1318.BA0600

Tag Heuer Link – en avantgarde innen design og eleganse. Den elegante Link-modellen er en internasjonal referanse for komfort og ergonomi. Sin signatur S-formet lenke er lett gjenkjennelig verden over. Og lenkens ergonomiske design er en stor glede å bære. Karismatisk. Sporty. Unikt. Link.

gå til Link

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter