TAG Heuer

Link
Link Lady

Om produktet

Denne modellen er i stål og måler 32 mm – perfekt størrelse for damer. Luksus og eleganse beskriver denne modellen perfekt. Den sorte tallskiven glitrer med sine detaljer i rosa gull og 12 diamanter som timemarkører. Bezelen på denne modellen er besatt med 48 diamanter og uret er drevet av et quartzverk. Modellen er vanntett til 100m og har fortsatt sin unike S-formede lenke i stål.

52.050 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

32

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WBC131G.BA0649

Tag Heuer Link – en avantgarde innen design og eleganse. Den elegante Link-modellen er en internasjonal referanse for komfort og ergonomi. Sin signatur S-formet lenke er lett gjenkjennelig verden over. Og lenkens ergonomiske design er en stor glede å bære. Karismatisk. Sporty. Unikt. Link.

gå til Link

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter