Om produktet

Overseas kolleksjonen fra Vacheron Constantin ble redesignet i 2016 og er den perfekte kombinasjon mellom det sporty og uformell eleganse. Denne modellen i kolleksjonen er i stål med en blå tallskive og chronograph-funksjon. Dette er en column-wheel chronograph med 12-timers og 30-minutters visning. Modellen drives av Vacheron Constantin sitt eget urverk, calibre 5200, som er et automatisk urverk med ca 52 timers gangreserve. Modellen leveres på en stållenke og det følger med en gummirem og en alligatorrem.

 

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

42,5

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Mekanisk

Produkt Serie

Overseas

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Vacheron Constantin

Ref.nr

5500V/110A-B148

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

gå til Vacheron Constantin

Den sporty og elegante Overseas serien til Vacheron Constantin er en serie som er beregnet for alle de som elsker de komplikasjonene som er nyttige i hverdagen. Serien ble redesignet i 2016 og formidler «En invitasjon til å reise».

Gå til Overseas