A. Lange & Söhne Saxonia

Ref.: 380.033

Om produktet

Lange & Söhne historie går tilbake til 1800-tallets Glashütte i Tyskland, men lå i brakk i mange år. Det var ikke før Sovjetunionen og jernteppets fall, at de kunne komme ut av glemselen og gjenreise sin stolthet.   

Hva du bør vite om denne klokken:

Det er tilbakeholdenheten som gir dette uret den eksklusive auraen og gjør kunst ut av å ikke overlesse. Den tynne kassen glir lett under skjorteermet, takket være det svært nette urverket, som er synlig gjennom det åpne baklokket.

Skiven i sølv gir et klassisk uttrykk og vakkert bakteppe til indexen i gull, pent innrammet av kassen. De myke, runde linjene tas opp både i logo, sekundteller og understrekes av kassens form. Uret har en gangsreserve på 45 timer. Dette er et ur som understreker de spesielle anledningene, på en diskret og vakker måte.

Dette uret er fra 2018 og har kun hatt en eier. Uret er i svært pen tilstand og er lite brukt.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

240.000 kr

Årsmodell

2018

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Urverk

Automatisk

Diameter

39

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

380.033

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter