A. Lange & Söhne Lange 1

Ref.: 191. 032

Om produktet

Lange & Söhne historie går tilbake til 1800-tallets Glashütte i Tyskland, men lå i brakk i mange år. Det var ikke før Sovjetunionen og jernteppets fall, at de kunne komme ut av glemselen og gjenreise sin stolthet. Med Lange 1 satte de en ny standard og vekket samtidig atter interessen for tysk urmakerkunst. Det er ikke uten grunn at Lange 1 er en av verdens mest imiterte klokker. Takket være fire år på tegnebrettet, klarte A. Lange & Söhne kunsten å skape en delikat og asymmetrisk klokke, som balanserer elegant mellom det tradisjonelle og ukonvensjonelle. Urskiven fungerer nærmest som et lerret, hvor de åpne flatene spiller en like stor rolle som de dekkede.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Foruten minutter og sekunder, har klokken gangreserveindikator, som er konstruert slik at eier skal trekke uret i god tid før det går ut over urets prestasjon. Skulle klokken likevel komme til bunnresevene, vil sekundviseren stoppe på 0, for en enklere og mer presis stilling av klokken. Det umiskjennelige datovinduet har sin størrelse beregnet ut ifra det gylne snitt og gjør komposisjonen komplett. Fremfor en glidende overgang, skifter datoen momentant ved midnatt. Urverket kan beundres gjennom det åpne baklokket, hvis deler er unikt graverte. Den som bærer en Lange 1 eier en viktig brikke klokkehistorie, så vel som et kunstverk.  Denne klokken er kjøpt i 2018 og er svært pent brukt, nærmest som nytt.  

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

280.000 kr

Årsmodell

2018

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

38,5

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

191. 032

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter