Bell & Ross Aviation BR03-94 Desert Type

Ref.: BR0394-DESERT- CE

Om produktet

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Aviation-kolleksjonen har på kort tid utviklet flere ikoniske modeller. I sin søken etter det ideelle bruksuret og bevæpnet med sin erfaring innen luftfart og det militære har ingeniører, urmakere, designere og profesjonelle brukere kombinert sine ferdigheter, og sammen har de laget fire instrumenter som er utfyllende både i størrelse og funksjon: BR-X1, BR 01, BR 03 og BR S.

Hva du bør vite om denne klokken:

BR03 Desert Type ble designet for å møte spesifikasjonene til luftstyrkene som opererer i varme land. Derav den sandfargede tallskiven og remmen, akkurat slik antrekkene til pilotene på ørkenoppdrag er. Modellen illustrerer perfekt de fire grunnleggende prinsippene til Bell & Ross: lesbarhet, funksjonalitet, presisjon og vannmotstand. Denne utgaven er utstyrt med en kronograf-funksjon, og er derfor spesialdesignet for piloter som trenger et verktøy for å måle korte tidsintervaller. Remmen er i beige skinn og skal være en påminnelse om den praktiske hensikten til en kamuflasjemodell. Dette er en av Bell & Ross sine nyheter fra 2016. Modellen er en kronograf i sort, matt keramikk og kassen måler 42 mm. Tallskiven er beige med datovindu mellom klokken 4 og 5, den har et automatisk urverk, BR-CAL.301 og den leveres på en beige skinnrem. Uret er vanntett til 100 m.

DETTE EKSEMPLARET HAR VÆRT UTSTILT I BUTIKK OG SELGES MED FABRIKKGARANTI. 

Ny eier av klokken vil få med original eske og originalt garantibevis.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

38.000 kr

Urverk

Automatisk

Diameter

42

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Beige

Årsmodell

2022

Garanti

1 år

Kaliber

BR-Cal. 301

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Glass

Safir

Ref.nr

BR0394-DESERT- CE

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter