Bell & Ross BR S Diamond Eagle

Ref.: BRS-EA-ST/SCR

Om produktet

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Aviation-kolleksjonen har på kort tid utviklet flere ikoniske modeller. I sin søken etter det ideelle bruksuret og bevæpnet med sin erfaring innen luftfart og det militære har ingeniører, urmakere, designere og profesjonelle brukere kombinert sine ferdigheter, og sammen har de laget fire instrumenter som er utfyllende både i størrelse og funksjon: BR-X1, BR 01, BR 03 og BR S.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen er en del av BR S-kolleksjonen, der Bell & Ross har produsert en mindre, tynnere og mer elegant versjon av sin ikoniske BR 01. Stålkassen måler 39 mm og har en perfekt, slim profil. Uret har en spennende og elegant tallskive i blått, med syv diamanter som danner Aquila konstellasjonen. Urverket er quartz og leveres på en skinnrem.

Dette eksemplaret er tidligere utstillingsvare. Siden Urmaker Bjerke har avsluttet samarbeidet med Bell & Ross selges uret til en meget god pris, men fortsatt med alle våre kundefordeler og med fabrikkgaranti.

Ny eier av klokken vil få med original eske og originalt garantibevis.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Nypris: 23.800

14.900 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

39

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

BRS-EA-ST/SCR

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter