Bell & Ross

Aviation
BR03-94 Chronograph

Om produktet

Bell & Ross ble grunnlagt i 1992 av to franskmenn, designeren Bruno Belamich og forretningsmannen Carlos A. Rosillo. På få år har klokkeprodusenten lansert en imponerende kolleksjon av klokker. Aviation-kolleksjonen har på kort tid utviklet flere ikoniske modeller. I sin søken etter det ideelle bruksuret og bevæpnet med sin erfaring innen luftfart og det militære har ingeniører, urmakere, designere og profesjonelle brukere kombinert sine ferdigheter, og sammen har de laget fire instrumenter som er utfyllende både i størrelse og funksjon: BR-X1, BR 01, BR 03 og BR S.

Hva du bør vite om denne klokken:

Et flygerur designet for profesjonelle – BR 03-modellen med sine 42 mm er et godt alternativ til den 46 mm store BR 01. Dens størrelse, finish og funksjoner komplementerer BR 01. Denne modellen er en kronograf med en stålkasse som måler 42 mm, den har en sort tallskive med datovindu mellom klokken 4 og 5, et automatisk urverk og den leveres på en sort skinnrem.

Dette eksemplaret er tidligere utstillingsvare. Siden Urmaker Bjerke har avsluttet samarbeidet med Bell & Ross selges uret til en meget god pris, men fortsatt med alle våre kundefordeler og med fabrikkgaranti.

Ny eier av klokken vil få med original eske og originalt garantibevis fra Bjerke Vintage & Pre-owned.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Nypris: 42.800

24.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

BR0394-BL-SI/SCA

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter