Om produktet

Siden starten i 1735 og frem til i dag har Blancpain vært en sterk bidragsyter til utviklingen av mekaniske ur. Med samarbeidspartnere fra flere ulike felt som det marine, motorsport og gastronomi, fortsetter Blancpain å flytte grensene. Samtidig som de er tro mot sine verdier og bevarer de tradisjonelle ferdighetene som deres grunnlegger Jehan-Jaques Blancpain hadde. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette Leman Moonphase finnes det ikke mange av i markedet og er et svært delikat dress ur som utstråler en diskret eleganse. Den blanke stålkassen med glatt bezel måler 39 mm og er sitter på en lys aligatorrem. Det åpne baklokket viser klokkens kaliber 6763, som for øvrig har en gangsreserve på 100 timer. Den hvite urskiven huser mange funksjoner, men har et svært ryddig uttrykk og er lett å lese av. Uret har dag og måned vindu med Blancpain logoen diskret plassert rett under, dato vises med den lange viseren som er pent markert med en liten rød måne. Månefase og sekundmåler er plassert kl 6.  Klokken er kjøpt i 2007 og foruten remmen som har noe slitasje, bærer det lite preg av bruk. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

80.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2007

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

39

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Materiale

Stål

Ref.nr

2863-1127- 53B

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter