Breguet Classique

Ref.: 5967BB119W6

Om produktet

Abraham-Louis Breguet blir sett på som den viktigste urmakeren i horologisk historie. Han er anerkjent som en viktig bidragsyter for å fremme urmakeri med en rekke oppfinnelser som fremdeles er i bruk i dag. Alle modeller i Breguet Classique-kolleksjonen er dedikerte til de tekniske prinsippene, det kunstneriske og de tradisjonelle verdiene til et Breguet ur.

Hva du bør vite om denne klokken:

Klokken har en nydelig sølvfarget skive med tredimensjonalt mønster og med de klassiske blå viserne til Breguet. Klokken har normal slitasje, med noen kosmetiske merker. Det følger med boks og garantikort. Mekaniske urverk har en anbefalt serviceintervall på hvert 5-7år. Uret går godt nå, og trenger en anbefalt service om noen år.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

90.000 kr

Årsmodell

2011

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

41

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

5967BB119W6

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter