Breguet Classique Lady

Ref.: 8067BA52964_VPO

Om produktet

I 1775 åpnet Abraham-Louis Breguet verkstedet sitt i Paris. 200 år senere er Breguet ansett for å være en av de beste urmakerne vi kjenner til. Breguet kan krediteres for å ha funnet opp eller hjulpet til å ha funnet opp uunnværlige innovasjoner som automatiske urverk, tourbillon og armbåndsur.

Hva du bør vite om denne klokken:

Breguets idealer om å skape komplekse og vakre ur er tydelig i Classique-serien. Serien bygger på tanken om teknisk komplekse urverk med stor presisjon, og rene, elegante linjer i designet. Uret er i gull, med hvit skive og romertall. Detaljer som blå visere og vaffelmønster i skiven er diskré og stilfulle. Uret leveres på brun skinnrem, en klassiker for denne typen ur. Blå safir på krona og åpent baklokk som viser urverket er prikken over I-en på dette lille kunstverket.

Dette eksemplaret har vært en utstillingsmodell. Det er ubrukt og i svært god stand.

Ny eier vil få med originaleske, originalt garantibevis med fabrikkgaranti, i tillegg til ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-Owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

150.000 kr

Baklokk

Åpent

Diameter

30 mm

Gangreserve

40 timer

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

537

Materiale

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Hvit

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

3 bar

Ref.nr

8067BA52964_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter