Breitling Chronomat

Ref.: B13356

Om produktet

Chronomat er den ledende modellen i Breitlings kolleksjoner – kronografen for piloter. Modellen reflekterer et univers dedikert til ytelse, sportslige bragder og det å overgå personlige grenser.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette eksemplaret representerer en moderne, og luksuriøs versjon av den ikoniske modellen. Designet er umiddelbart gjenkjennelig som har alle Breitlings visuelle og funksjonelle deler, slik som den børstete stål kassen med gulldetaljer på bezel, kroner og skive. Sammen med disse detaljene og den hvite skiven, gjør at det er lett å lese tiden. Uret burde absolutt oppleves og testes på håndleddet.

Uret er fra ca. 2005 og er i god stand.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-boks og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

50.000 kr

Årsmodell

ca. 2005

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

B13356

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter