Om produktet

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. Chronomat er den ledende modellen i Breitlings kolleksjoner – kronografen for piloter. Modellen reflekterer et univers dedikert til ytelse, sportslige bragder og det å overgå personlige grenser.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret er kjøpt i 2016 og er i pen stand med merker på kassen og lenken. Denne modellen har massiv 18k kasse og lenke, med en nydelig sort skive. Klokken har kronograf-funksjon og sekundviseren ved 9-tallet.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2016

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

HB011012/B968

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter