Breitling Chronomat PAN Frecce Tricolori

Ref.: A13050.1B

Om produktet

Breitling – the authentic partner in aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Breitling fortsetter å vedlikeholde sitt sterke bånd til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter, samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette P.A.N frecce tricolori uret ble laget som en hyllest til det italienske flyvåpenets aerobatikklag sitt 50 års jubileum. Denne serien ble laget i et limitert opplag og har et lett vintage preg. Dette eksemplaret er nr. 3898 av 4000. En robust arbeidsklokke, utstyrt med kronograf og datofunksjon. Perfekt for deg som ønsker et stødig hverdagsur. Klokken er kjøpt i 2000 og er alt i alt i god stand, dog med noen riper i glasset, samt noen flekker på tallskiven. Uret har fått nye pakninger før salg. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

25.000 kr

Årsmodell

2000

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

39

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

A13050.1B

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter