Breitling Crosswind

Ref.: K13055

Om produktet

Breitling – the authentic partner in aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Breitling fortsetter å vedlikeholde sitt sterke bånd til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter, samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner.

Crosswind-kolleksjonen ble lansert på begynnelsen av 2000-tallet, og med sitt karakteristiske bezeldesign, pålitelige bevegelser og imponerende konstruksjon, ble Crosswind-kolleksjonen et uttrykk for tidløs stil med avansert ingeniørkunst.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med sin markante design og robuste konstruksjon skiller Breitling Crosswind seg ut fra mengden. Den polerte 18k gullkassen og det karakteristiske bezeldesignet gir en unik og iøynefallende estetikk.

Dette er ikke bare et ur, det er en pålitelig følgesvenn for dine eventyr. Med sin presise automatiske bevegelse og en gangreserve på opptil 42 timer, kan du stole på at tiden alltid vil være på din side. Denne klokken er et bevis på Breitlings dedikasjon til detaljer og nøyaktighet.

Dette er et ur som lar deg uttrykke din personlige stil samtidig som det gir deg den påliteligheten og funksjonaliteten du trenger.

Dette eksemplaret er i svært god stand, og hadde service i 2022.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

100.000 kr

Diameter

43

Gangreserve

42t

Garanti

1år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Org. garantikort

Nei

Original eske

Ja

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

100m

Årsmodell

1998

Ref.nr

K13055

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter