Om produktet

Breitling – the authentic partner in aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Breitling fortsetter å vedlikeholde sitt sterke bånd til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter, samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner. Montbrillant henter sitt navn fra gaten ved samme navn, hvor Breitling hadde sine verksteder fra 1892 til 1979. Det var her de gjorde noen av sine viktigste oppfinnelser, inkludert den første “ombord”/stasjonære kronografen for fly. Noe som bidro sterkt til deres status som official supplier to world aviation. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Med sine imponerende 47mm, er dette en klokke for deg som liker å kjenne hva du har på håndleddet. Lenken i gull/stål og den riflede bezelen, skaper en tydelig kontrast til den sorte urskiven med den røde kronografen. En usjenert klokke, lett inspirert av merkets 40 og 50 tallets pilot ur. Denne klokken er fra 2009 og har normal bruksslitasje for alderen. Uret har noe merker og hakk i kassen, og merker i glasset. Urverket for øvrig er i god stand. Klokken er ikke tidligere polert. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

45.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2009

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

47

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

C23340/B879

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter