Breitling Navitimer Olympus 1461

Ref.: A19340

Om produktet

Breitling – the authentic partner in aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten, ved å samarbeide med verdens elitepiloter, samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner.  Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster finner du i Navitimer serien.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen med en nydelig blå skive er laget i en begrenset opplag. Modellen Olympus 1461 har en gangreserve på 42 timer. I tillegg til å en full 12-timers kronograf, tilbyr klokken en årlig kalender- og månefaseindikator. Selv om Breitling kaller det en «annual calendar», er det snarere en «skuddårskalender / leap-year calendar», grunnen til dette er fordi annual calendar må justeres en gang i året, mens denne klokken bare må justeres i skuddåret. Eksemplaret som er tilgjengelig her er i god stand for alderen, og hadde sist service oktober 2017.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

45.000 kr

Årsmodell

2005

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42,1

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

A19340

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter