Om produktet

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster finner du i Navitimer-serien. Denne klokken er en de av Breitlings «The Airline capsule» kolleksjon. Dette er en kolleksjon som består av spesialmodeller innad Navitimer-serien basert på historiske flyselskaper.

Hva du bør vite om denne klokken:

Navitimer B01 Chronograph 43 Pan Am Edition har en gjennomsiktig safir-baklokk med trykt Pan Am-logo. Urskiven skiller seg ut fra andre klokker ved å ha sterke kontrastfarger i detaljene som utgjør en stilig kombinasjon av blått, sølv og rødt. Klokken er kjøpt ny i 2020 og er pent brukt med noen mindre kosmetiske merker. Følger med den ikoniske originale mesh-lenken.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

AB01212 B1C1A1

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter