Breitling Superocean Heritage Chronograph 44

Ref.: U2337012.BB81

Om produktet

Breitling – the authentic partner in aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Breitling fortsetter å vedlikeholde sitt sterke bånd til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter, samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner.

Hva du bør vite om denne klokken:

Superocean Heritage er dedikert til å hedre Breitlings tidligere dykkerur. Den har et lett vintage preg, med røde detaljer i viserne og på skiven, samt en dreibar og ren bezel i rosègull, for en eksklusiv touch.

Denne klokken er kjøpt i 2013 og måler 44 mm. Klokken har 42 timer gangsreserve, kronograf og datofunksjon. Den er vanntett ned til 200 meter. Klokken bærer preg av normal bruksslitasje for alderen, med noe hakk og riper i bezel, kasse og baklokk. Remmen er slitt, mens urverket er i god stand. Klokken har fått nye pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

38.000 kr

Årsmodell

2013

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Diameter

44

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

U2337012.BB81

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter