Breitling Superocean 44 Special

Ref.: Y1739310 - BF45

Om produktet

Først introdusert i 1957, ble SuperOcean samlngen fra Breitlingen lansert for å utstyre profesjonelle og militære dykkere. Disse klokkene gjenspeiler de sofistikerte designene og den utrolige funksjonaliteten til de originale modellene, og lar deg utforske havets dyp med stil.

 

Hva du bør vite om denne klokken:

SuperOcean 44 har stål kasse, og har en lettlest skive. Den klassiske sorte urskiven har brede visere og datovisning klokken 3. Denne klokken har alle særegne egenskaper til et autentisk profesjonelt dykkeur med sin svært lesbare skive, og roterende keramisk bezel. Det følger med ekstra sort gummirem med spenne.

Det er byttet pakninger før salg. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er utført av våre urmakere.

30.000 kr

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

Y1739310 - BF45

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter