Bvlgari Bvlgari

Ref.: BBL37WSS/12/101975

Om produktet

Bulgari, et navn som forbindes med italiensk eleganse og dyktighet. 2700 år med romersk historie har gjort at det store merkevarehuset med dristighet har hedret sin rike fortid med moderne design. Deres urkolleksjon viser Bulgaris driv etter nye, kreative løsninger, deres naturlige eleganse og estetiske allsidighet. De er den perfekte uttrykket av italiensk stil – dristig, moderne og raffinert.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret måler 37 mm og har en stilren urskive i perlemor med diamantmarkeringer. Bezelen er diskret dekorert med Bvlgaris signatur. Kasse og lenke er i stål, hvilket gjør dette til en elegant klokke som samtidig tåler hverdagsbruk. Den har selvtrekkende urverk og er vannbeskyttet. Denne klokken er kjøpt i 2013 og bærer preg av å ha blitt brukt, med en noen hakk/ riper på kasse og lenke. Den har også en liten skade i stenen på kronen, mens urverket er i god stand. Det er byttet pakninger før salg. En nydelig gave til deg selv, eller en du er glad i.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

45.000 kr

Årsmodell

2013

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

37

Materiale

Stål

Skivefarge

Perlemor

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

BBL37WSS/12/101975

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter