Om produktet

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Cartier kalles «the master of shapes» og da de i 2015 deres nye kolleksjon Clé de Cartier var dette selvfølgelig med et helt nytt design. Den nye kasseformen er balansert og proporsjonell, med fine og elegante linjer og en avrundet profil. «Clé» som betyr nøkkel på fransk har gitt navnet til denne modellen og kronen sees på som en nøkkel som du åpner for å stille tiden. Der finner du også den karakteristiske blå stenen

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen er 35mm og legger seg svært fint på håndleddet. Tallskiven er sølvfarget med deres karakteristiske romertall og blå visere, den har også datovisning klokken 6. Uret kommer på en matchende lenke i stål. Urverket i denne modellen er et selvtrekkende, mekanisk urverk. Uret som er kjøpt i 2017 er svært lite brukt, og fremstår nesten som ubrukt.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

35

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

WSCL 0006

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter