Cartier Must 21

Ref.: W10184U2

Om produktet

Cartier Must 21 ref. W10184U2. Denne modellen ble først introdusert i 1973 som et svar til Quartz-krisen, som rammet Sveitsisk urmakerindustri på 1970-tallet. Kolleksjonen Les Must de Cartier ble utviklet med produkter som man rett og slett måtte ha. Cartier er en velrennomert produsent av eksklusive smykker og ur, som så dagens lys i Paris 1847. De er kjent for sine eksklusive produkter i gull og edelstener. De produserer også in-house, mekaniske urverk til deler av klokkekolleksjonen.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne klokken er sporty og elegant med en unik historie fra Cartier sitt arkiv. Det er en quartz-kronograf, der urverket er batteridrevet og i tillegg til å vise tid og dato, har stoppeklokke-funksjon. Kassen er laget i stål og som en del av Les Must de Cartier kolleksjonen, er uret blant de første Cartier-modellene som ikke er laget i gull. Bezel-ringen bærer Cartier sine ikoniske romertall og den ytterste ringen på skiven er ment for å lese av stoppeklokken. Skiven har tekstur i hvitt, som matcher klokkens gummirem. Denne modellen som nå er utgått, var ment som et rimeligere alternativ i kolleksjonen, men under samme eksklusive merkenavn. Her får kjøper en kul klokke og historie for pengene. Diameteren på 38mm vil kle både damer og menn.

Uret som selges er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2005 og ble overhalt på fabrikk i 2016.  Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.
For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

18.000 kr

Årsmodell

2005

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Quartz

Diameter

38

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

W10184U2

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter