Cartier Santos Large

Ref.: W2SA0009,

Om produktet

Siden de ble grunnlagt i Paris i 1847, har Cartier kombinert fransk eleganse og urmakerkunst på en perfekt måte. Med ikoniske modeller som Santos i 1904 og Tank i 1917, har Cartier skrevet seg inn i historien, samtidig som de stadig fortsetter å innovere. 

Cartier Santos er et stil ikon med en lang historie. Som et svar på flyveren Santos-Dumant frustrasjon over å bruke lommeur mens han fløy, ble Cartier Santos skapt i 1904 og med det verdens første armbåndsur for menn. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Santos’ klokken er en perfekt match til dress og formelle anledninger, uten at den mister sitt sportslige preg. Kassen på 39,8 mm gir urskiven med de blå sverd-viserne og romertall indexen, godt med plass. Samt bezelen med de karakteristiske skruehullene. Datovinduet er diskret plassert kl 6 og gir skiven en vakker symmetri.

Klokken er utstyrt med Cartiers eget kaliber  1847 MC, med to dagers gangsreserve.

Dette uret er fra 2021 og er svært lite brukt og fremstår nærmest som nytt. Det medfølger en kalverem med foldespenne til klokken.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

100.000 kr

Årsmodell

2021

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

39,8

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

W2SA0009,

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter