Cartier Tank MC

Ref.: W5330007

Om produktet

Designet av selveste Louis Cartier, ble Cartier Tank først lansert i 1917 med idéen om en moderne stil, senere kjent som Art Deco. Opp igjennom årene har Tank utviklet seg med flere modeller. Cartier Tank MC Chronograph er en sportlig og elegant dressklokke, utstyrt med stoppeklokkefunksjon.

Hva du bør vite om denne klokken:

Klokken har en klassisk firkantet kasse i stål med gjenkjennelig Tank-stil. Festet til avrundede lugs i kassen er det sort rem i krokodilleskinn med foldespenne i stål. Urverket er egenprodusert og automatisk med tid, dato og stoppeklokke. Skiven er hvit med Cartier sine ikoniske romertall i sort og to sub-dials tilhørende kronograf-funksjonen. Uret har i 2021 blitt overhalt på Cartier sin fabrikk og fremstår i svært god stand.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske, rapport-winder og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Det er også bestilt en ny rem til klokken.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

68.000 kr

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

W5330007

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter