Heuer Autavia Vintage

Ref.: 1163MH

Om produktet

Tag Heuert har i 150 år vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer og ledet an i utviklingen av ny teknologi. I løpet av sin halvannet århundre lange historie, har de flyttet grensene og lansert flere banebrytende nyvinninger. Tag Heuer fortsetter å pleie sitt tette bånd til motorsporten. I dag er de en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer. 

Autavia var i utgangspunktet en dashbordklokke for racerbilder.Det første Autavia armbåndsuret, ble lansert i 1962.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret er en 1163MH fra tidlig 70-tall, og er en Autavia «Viceroy». Ur med denne referansen, ble solgt som en del av en kampanje for det amerikanske sigarettmerket Viceroy, og var avgjørende for å gjøre kronografen allmenngyldig, kontra kun for de spesielt interesserte.

Uret har en mørk skive, med hvit kronograf, samt visere og aksenter i rødt. Kl 6 synes det hvite, firkatntede datovinduet, mens rett under kl 12, «Autavia Heuer» logoen i hvitt. Klokken er svært pen for alder, imidlertid har tallskiven noe mer preg av at tiden har gått. Klokken har vært på service hos Tag Heuer tidligere, det bør imidlertid holdes unna vann.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

50.000 kr

Årsmodell

ca. 1972

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42,5

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

1163MH

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter