Heuer Bundeswehr

Ref.: 1550SG

Om produktet

Det sveitsiske merket har i 150 år vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer og ledet an i utviklingen av ny teknologi. I løpet av sin halvannet århundre lange historie har TAG Heuer pushet grensene og lansert flere banebrytende nyvinninger, takket være sine tette bånd til motorsporten. I dag er TAG Heuer en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Det Vest-Tyske flyvåpenet Bundeswehr, fikk i sin tid gjort disse klokkene av Heuer til sine piloter. Denne er en 100% «toolwatch», med en bred, roterbar bezel. Gnistrende hvit index mot sort skive. En godt synlig «Heuer» logo balanserer pent over kronografen, levner liten tvil om at dette er et riktig vintage objekt.

«3 H» markeringen i rødt, er for å vise at dette eksemplaret hadde illuminerende tritium på skiven. I motsetning til noen eksemplarer som ble laget for det åpne markedet og ikke hadde dette.

Den helmatte finishen og Bundeswehr logoen på baklokket, tydeliggjør at det er en klokke skapt for funksjonalitet fremfor fritid.

De røde sømmene i remmen, gjør at denne ikke glir i ett med sine omgivelser, men tilfører både tyngde og stil.

En klokke for samlere, samt enhver som vil ha en bit historie på armen.

Dette uret er fra 1969 og har naturlig nok en god del bruksslitasje på kassen. Pleksiglasset har også en god del riper. På baklokket er det noe detaljer gravert som ikke er relatert til denne modellen.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

50.000 kr

Årsmodell

1969

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

1550SG

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter