Heuer Daytona

Ref.: 110.203b

Om produktet

Det sveitsiske merket har i 150 år vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer og ledet an i utviklingen av ny teknologi. I løpet av sin halvannet århundre lange historie har TAG Heuer pushet grensene og lansert flere banebrytende nyvinninger, takket være sine tette bånd til motorsporten. I dag er TAG Heuer en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer. 

Heuer Daytona ble lansert i 1976 og var i produksjon kun i fire år, det finnes derfor svært få av denne på markedet.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med sine myke avrundede linjer og integrerte lenke, er Daytona modellen en rak motsetningen til den mer kjente Monaco. Den venstrestilte kronen gir kassen en interessant symmetri. Som videre understrekes av kronografen, datohjulet og Heuer logoen. Uten noen spesielt uthevede elementer, har uret et harmonisk og litt utypisk utseende.

Skiven i fume har hatt sin tid i solen og tilegnet seg en «solbrun» patina. Mens takymeteret har beholdt sin farge og gir en god kontrast til de hvite viserne. Et særdeles spennende ur, som har på ingen måte er over sine glansdager.

Dette uret er fra 1978 og har naturlig nok en del riper og skader. Skiven er som nevnt sterkt falmet. Urverket vil behøve service om et par år.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

33.500 kr

Årsmodell

1978

Org. garantikort

Nei

Original eske

Nei

Garanti

1 år

Diameter

39

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Brun

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

110.203b

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter