Om produktet

Hublot er det første merket som våget å kombinere gull og gummi i samme klokke. De kan derfor kalle seg mestre i «the art of fusion». Å kombinere tradisjonell urmakerkunst med moderne og banebrytende materialer, er Hublots spesialitet. Deres innovative design er av et helt eget kaliber, noe som også gjenspeiles i deres samarbeidspartnere.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med keramisk kasse og den sorte skeleton skiven, bærer dette Hublot Big Bang navnet «Unico» med rette. Diameteren på 45 mm gir nok boltreplass for flere spennende detaljer.

De lett gjenkjennelige skruene synes godt på den sorte keramiske kassen. Den arabiske nummereringen er kledelig oversized, uten å ta plassen fra kronografen. Den røde kronografviseren er en spennende detalj, som får resten av uret til å «poppe».  Dette uret signaliserer en uredd og egenartet stil, og kan kombineres med mange ulike uttrykk.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2017 og er pent brukt.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

130.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2017

Org. garantikort

Nei

Original eske

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

45

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Skeleton

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

411.C1. 1170.RX

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter